Minneskort SD 128 GB kan rädda speldatan

Jag har sedan jag var 3-4 år nästan varit som besatt med spel i olika former, vare sig det var på datorn eller på TV:n. De senaste åren har jag dock börjat märka av något som jag länge fruktade när jag var yngre, att jag skulle ha för många spel för att ha plats med dem. I min barnhjärna tänkte jag att jag skulle ha lådor fulla med spel i hela huset jag bodde i. Men vad som hände för cirka 20 år sedan var att allt fler spel blev tillgängligt digitalt, det gjorde att man kunde ha hur många spel som helst, så länge de inte tar upp för mycket plats på hårddisken. Och det är just detta som har hänt, för just nu är en av mina konsoler fulla med spel, det finns inte ens rum kvar på hårddisken i den att uppdatera spel. Jag har ett SD kort på 16 GB, men detta är sedan länge uppanvänd och fylld till bredden. Som tur är har jag lyckats hitta ett minneskort som kan ge mig lite mer minne, ett minneskort SD 128 GB, 128 GB räcker hyfsad långt, iallafall om man som jag bara köper spel som är max 5 GB stort, om ens det i vissa fall.