Dags att köpa ny skoteroverall!

Nu har min gamla skoteroverall verkligen gjort sitt jobb. Jag såg imorse att ena fickan hade ett hål i sig och egentligen har jag länge tänkt att jag ska köpa en ny, det har bara inte blivit av. Det är ett tag kvar till skotersäsongen är igång, men för att jag ska kunna välja den modell och färg jag vill ha så gäller det att vara ute i god tid – innan de blir slutsålda. I vissa butiker säljer det slut fort, särskilt här uppe i norr. Allt fler väljer att åka skoter nu för tiden, vilket såklart är väldigt roligt även om det innebär att utrustningen tar slut. Jag pratade lite med en kompis som åker mycket skoter och sa att jag blivit lite kräsen och hade helst av allt velat välja fritt mellan modeller och färger, då sa han: “köp skoteroverall på nätet istället!”. Tidigare har jag inte riktigt velat det då jag gillar att prova i butik, men denna gång tror jag faktiskt att jag ska göra det. Om den inte passar kan jag alltid skicka tillbaka den.

Uppdatering: Min skoteroverall har kommit!

Sist berättade jag om att jag verkligen behövde en ny skoteroverall. Efter jag skrivit det så började jag kolla runt i lite olika webbutiker för att se om jag hittade det jag var ute efter. Ganska snabbt bestämde jag mig för en, det blev en ljusorange med camomönster. Tror det blir riktigt snyggt tillsammans med mina svarta handskar och svart hjälm. Idag levererades overallen och jag är riktigt nöjd! Leveransen var supersmidig. Så, om du letar efter ny skoteroverall så kan jag verkligen rekommendera dig: köp skoteroverall på nätet! Då riskerar du inte att de säljer slut och kan i lugn och ro kolla ut både modell och färg.