Träningsbyxor för dam

Jag har beställt träningsbyxor för dam på nätet för ett tag sedan. Det var ju Black Friday nyligen och Black Month och Black Week, nu är snart hela månaden svart; Black November. Men jag fyndade i alla fall flera snygga träningsbyxor vilket var ett måste då jag är gravid i 5 månaden och jag blir inte mindre framgent. Jag började kolla redan under Black Week om det fanns några bra träningsbyxor för gravida och till min förvåning så fann jag några stycken som jag tyckte verkade lovande och som var snygga till och med. Nu hoppades jag bara på att dessa skulle passa på mig också.

Träningsbyxor för gravida

Att köpa träningsbyxor för gravida personer är skitsvårt! Hur stora träningsbyxor ska man köpa egentligen? Hur mycket kommer jag att växa i omkrets per månad? Hur länge kan jag träna så att jag verkligen behöver köpa nya träningsbyxor? Jag har absolut ingen aning så jag beställde hem i alla storlekar som fanns (nästan i alla fall) så att jag kunde prova, gissa, och eventuellt spara eller skicka tillbaka till butiken. Det som var bra med träningsbyxor för gravida var att resåret över magen liksom var fodrat på nåt sätt så att dom satt jättebekvämt över magen och inte klämde.

Vilka träningsbyxor ska jag behålla?

Och så kom då dessa snygga träningsbyxor hem till postlådan och jag rusar ut förväntansfull över att få prova alla byxor i olika storlekar och modeller. Lika snabbt blev jag besviken. Efter att ha slitit upp paketet och tagit fram alla träningsbyxorna och sedan radat upp dom på sängen, så provade jag dom och gjorde en utvärdering. Alldeles för stor, väldigt mycket för stor, för stor, något för stor, konstig passform, obekväma, nästan för liten … och så vidare. Det slutade med att jag behöll ETT par träningsbyxor och returnerade alla de andra. Bra jobbat!