Glöm inte att kolla faq om ni har frågor

Alla kan inte veta allt men alla kan veta något. Det är det fina med världen vi lever i, om det är något man inte vet men känner att man vill få information om det så finns det alltid någon man kan fråga.

Exempelvis om man inte har koll på vem som tog över Sverige efter att drottning Kristina abdikerade år 1654 så kan man kolla upp det på Wikipedia (svaret är hennes kusin Karl X).

Är man någon som vill veta hur man kan gå tillväga för att ta truckkort kan man exempelvis använda sig av Truckutbildarnas faq (frequently asked questions – vanliga frågor). Där svarar de på alla de frågor man kan tänkas ha om att ta truckkort.

Är det någon annan fråga som man kan tänkas ha så är svaret oftast en googling bort.

Det spelar i stort sett ingen roll vad det är man letar efter, musiktexter, matrecept eller historiska händelser är (oftast) endast en googling bort.

Det är egentligen helt fantastiskt att hela världens kunskap bara är några knapptryck ifrån en, nästan varen man är i världen. Slår verkligen hur det var på 80-talet när man fick ringa en musikexpert på Aftonbladet för att få reda på vilket år en viss skiva släpptes.