En elcykel blir inte coolare än en från Wafabike

Jag trodde nog aldrig att jag skulle drabbas av medelålderskris, men det är bara att erkänna att jag är minst lika fåfäng som andra. Jag är inte lika atletisk som många av mina vänner som börjat att cykla både på landsväg och i skogen. Men tanken på en cykel lockade ändå och MC-kort har jag inget, så det fick bli en elcykel. Och skall man ändå krisa kan man lika gärna gå all-in och då finns det bara Wafabike.

Som en åsna mellan hötapparna

Det är bara att erkänna att utbudet av elcyklar är betydligt mycket större än jag någonsin hade anat eller tänkt på. Min första cykel från Wafabike blev en I.AM.CARBON, en EMTB med extra allt. Värsting dämpning, rejält feta däck och rejält med kraft, kort sagt en cykel som tar sig fram i princip överallt. Jag måste erkänna att den gav mig extremt blodad tand, men den passade inte riktigt in när jag använde den utanför skog och vildmark. Då blev det dags för nästa Wafabike elcykel, en cruiser med remdrift som passar lika bra som bruksfordon till att bara glida runt på och njuta.

Man får det man betalar för hos Wafabike

Jag är väl medveten om att det finns billigare elcyklar än de som Wafabike säljer, men det blir lite som att jämföra en Fiat med en Audi. Ofta får man det man betalar för och så är det i det här fallet. Jag är extremt nöjd med mina cyklar och bara känslan att sitta på dem får mig ut ur huset och det är ett värde i sig. Ut och njut av den svenska naturen på en MTB eller glid runt och var cool, sitta inne kan man göra när man blir gammal.