Våra gamla stolsdynor kom till användning

Nu är min BMW med dragkrok. Det gick lättare än väntat, jag och polaren monterade själva i hans garage. Man måste bara vara på rätt humör och inte vara rädd för att skita ned sig lite. Jag köpte dragkroken på Dragkrokskungen och dom har en grym steg för steg-guide med video och allt, kolla in den här: https://dragkrokskungen.se/info/montera-sjalv/. Jag mindes att han brukar ligga på gamla solstolsdynor när han meckar, så jag tog med vårt upplag av gamla stolsdynor som låg i källarrummet – ett lager av gammalt skräp som vi inbillar oss att vi ska ett, fräscha till, eller två, sälja, eller tre ge bort till några gäster som kanske behöver saker.

Nu kan vi låna och hyra släp vid behov, t ex när vi köper nåt otympligt. Polaren visade också ett cykelställ på nätet, som man klämmer fast på dragkrokskulan och man behöver alltså inte krångla med saker som ska sitta fast i luckan eller hur man nu gör. Att ha cyklar på taket känns sådär också, det måste ju bli värsta vindfånget som göra att cyklarna står och vickar. Jag som är en och sjuttio ska lyckas få upp och ned dem också. Vi är lite trötta på att cykla här där vi bor, vi vill ta med cyklarna till någon fin plats där man kan köra vid havet, kanske på någon ö eller på någon runda på landet. Frugan brukar beställa sjukt mycket grejer på internet också, hennes favvosajt är http://www.stayhome.se/ det har blivit några rejäla paket därifrån och då är det ju smidigt att lätt kunna lasta paketen när man hämtar upp grejerna.