Jobb inom totalentreprenad

I helgen blev det en hel del festande, anledningen till det är att kompisen fick ett riktigt bra jobb. Han är grym på byggbranschen och har därför blivit anlitad av en firma för att hjälpa till att planera totalentreprenad. Riktigt kul för honom han har jobbat riktigt, riktigt hårt för detta och jag är säker på att det kommer bli grymt för honom.

I alla fall så har jag nu helgen också börjat planera MC-säsongen 2017. Det blir nog en långresa ner i Östeuropa tillsammans med två kompisar, vi tänker vara borta cirka 14 dagar och för att klara en så lång resa så måste jag skaffa mig bättre väskor. Jag har kolla på många olika sajter på nätet och det som ser bäst ut än så länge är Brandz United, kolla in denna klädgrossist här. Är det någon annan som har tips om ett bra ställe att köpa på? I sådana fall dra ett mail till mig så kollar jag in det, jag är rätt kräsen på mina grejer så jag lägger gärna tid på att gå igenom ett antal sajter bara för att vara riktigt, riktigt säker på att ha de bästa grejerna.

I övrigt så funderar jag på att montera en dragkrok på min BMW, jag har kollat en del olika ställen på nätet och det verkar rätt lätt att fixa. Det är inte så fasligt dyrt heller som jag trodde från början, i alla fall inte om gör jobbet själv. Jag ska nog beställa dragkrok från Dragkrokskungen dom verkar ha vettiga priser och ett stort sortiment.