Funderar på att inhandla en Volvo V70

Igår inträffade något otursamt. På vägen hem från jobbet råkade en stor sällsynt fågelart flyga in i min bilmotor. Det blev ett stort brak och bilen stannande med en intensiv inbromsning. Sedan började det ryka rejält en svart mörk rök från motor. Jag fick snabbt springa till bilens bagagelucka och hämta en brandsläckare för att släcka branden. Tyvärr hann jag inte göra detta innan hela bilen redan var antänd av el och stod i stora lågor. Det fanns ingen annat för mig att göra än att överge min gamla Saab.

Nåja, jag är ju trots allt den som tror att även olyckor kan föra med sig något bra till livet. Igår började jag att granska olika bilmodeller som jag skulle tänkas kunna köpa. Jag måste säga att detta missagt inte är en lätt sak att börja jämföra olika bilmodeller mot varandra. Det är på något sätt så tidskrävande, så jobbigt, så segt och så tråkigt på samma gång. Ibland orkar man bara inte att börja om på nytt när man saknar sin gamla bil. Men så plötsligt igår när jag kollat fyra timmar efter olika bilar. Då plötsligt i min bildtidning hittade jag modellen som jag suktat efter vid namn ”Volvo V70”. När jag såg bilderna på bilen första gången blev jag riktigt imponerad. Den hade stora däck, bra motor, bra chassi och fantastisk inredning. Allt kändes bara så rätt med denna bil! Jag tror nog att jag kommer att inhandla denna bilen direkt när lönen kommer.

Skulle något i framtiden inträffa med bilen, så måste man ju handla reservdelar till sin Volvo V70. Detta kommer jag vara extra noggrann med, efter vad som hände med min förra bil. Nåja, nog om detta. Nu ska jag ta ett stort glas öl och njuta av kvällen!